Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Jonas Corap

Lewandowski: Jeg var ikke klar til kampene mod Bayern

Robert Lewandowski indrømmer, at han ikke var mentalt klar til kampene mod Bayern München i Champions League.
Robert Lewandowski skiftede i 2022 fra Bayern München til FC Barcelona, efter at han havde spillet 375 kampe og scoret 344 mål for den tyske storklub. Han hjalp dem til otte Bundesliga-titler og et enkelt Champions League-trofæ, men han følte, at det var på tide med en ny udfordring, da Barcelona var interesseret. Kort tid efter blev Barcelona og Bayern trukket i den samme Champions League-gruppe, og den polske angriber indrømmer overfor Ran.de, at han ikke var klar på opgaven:

- Jeg håber, at tingene bliver bedre i næste sæsons Champions League. I den første halvdel af sæsonen var det stadig for tidligt. Også for mig personligt. At spille mod Bayern på det tidspunkt var meget emotionelt, og derfor var det svært for mig. Men efter de to kampe så føler jeg, at det formentlig bliver lidt lettere. Hvis vi havde spillet i gruppespillet tre måneder senere så føler jeg, at vi havde været bedre forberedte end før VM-pausen. Så naturligvis håber jeg, at næste sæson bliver bedre.

Selvom det ikke blev til succes i Europa i denne sæson for Barcelona så kan storklubben glæde sig over, at de kan sikre sig La Liga-titlen, hvis de blot vinder en af deres resterende fem kampe i sæsonen. Lewandowski forventer, at succesen i La Liga vil være til stor gavn for alle i Barcelona:

- Det vil være rigtig vigtigt for klubben og holdet. Vi har mange unge spillere, som ikke har vundet store titler, og for dem vil dette være et stort skridt i deres udvikling. For mig personligt er det også vigtigt, da det vil være den første ligatitel, som jeg vinder i et andet land. Jeg er meget glad for den retning, som klubben er på vej mod. Vi har en masse potentiale, på trods af de problemer, som der er i klubben i øjeblikket. Vi er på rette spor. Jeg håber, at dette er det første skridt til at vinde endnu flere trofæer i næste sæson.

Barcelona håber, at de til sommer kan forstærke holdet yderligere i transfervinduet på trods af deres økonomiske problemer. Lionel Messi er det navn som bliver rygtet mest til klubben, men deres økonomi kan muligvis sætte en stopper for en retur for den 35-årige argentiner.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER