Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Jonas Corap

Her følger dagens engelske rygter.
Article image
Chelsea ønsker at komme af med Christian Pulisic til sommer, og de vil muligvis bruge ham i en handel med Napoli, for at få fat på Victor Osimhen. (Mail)


West Ham er forberedte på at miste Declan Rice til sommer, hvis de modtager et acceptabelt beløb for den 24-årige englænder. (Mail)

West Ham er ikke interesseret i byttehandler for Rice, men de ønsker en pris på 856 millioner kroner. (Football Insider)

26-årige Moussa Dembele rygtes væk fra Lyon, hvor både Aston Villa, Leeds og West Ham meldes interesserede i angriberen. (Birmingham Mail)

David de Gea har ikke modtaget garantier for, at han kommer til at være Manchester Uniteds førstekeeper i næste sæson, selvom han nærmer sig en kontraktforlængelse med klubben. (Telegraph)

Newcastle holder vågent øje med 18-årige Adam Wharton fra Blackburn, som de ønsker at hente. (Mail)


28-årige Jefferson Lerma har kontraktudløb med Bournemouth til sommer, og flere klubber meldes interesserede i midtbanespilleren heriblandt Crystal Palace, Fulham og West Ham. (Teamtalk)

James Ward-Prowse siger, at det ikke er sandt, at Southampton vil lade ham forlade klubben, hvis de rykker ned fra Premier League. (Hampshire Live)

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik