Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Jannich Jønch

Feyenoord-træner angiveligt på blokken i Tottenham

Et flot stykke arbejde i den hollandske Eredivisie gør Arne Slot til kandidat til manager-posten i Tottenham.
Det har været et mindre cirkus i Tottenham i det seneste stykke tid, hvad managers angår. Da man fyrede Antonio Conte, valgte man at ansætte hans assistent, Cristian Stellini, hvor rygterne ellers gik mere på, at Ryan Mason skulle have rollen. Den fik han så godt en måned efter, da Stellini blev fyret efter et 6-1-nederlag til Newcastle.

Nu har Ryan Mason så angiveligt fortalt ledelsen, at han gerne vil tage over som permanent manager, men rygterne går på, at han nok kun får lov at sidde der resten af sæsonen. Det er i hvert fald de større og mere rutinerede navne, der bliver sat i forbindelse med det permanente job efter sommer.

Ifølge ESPN er det nemlig Julian Nagelsmann, der i øjeblikket er arbejdsløs, og så Feyenoords træner, Arne Slot, der sammen med en unavngiven sidste kandidat er de tre tilbageværende på Daniel Levys liste.

Arne Slot har også gjort et godt stykke arbejde i Feyenoord, hvor man er på vej til at hente det første mesterskab siden 2017, og kun har tabt en kamp i ligaen i denne sæson. Slot er dog på kontrakt med Feyenoord frem til 2025 og i kontrakten siges det at optionen for at skifte til Premier League først gælder i 2024, så Tottenham må altså betale for ham, hvis det bliver ham, man vil have.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER