Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Andreas Wohlers-Herbert

Arsenal og Liverpool jagter Luka Modrics arvtager

Både Arsenal og Liverpool ser ud til at skulle ud og forstærke midtbanen til sommer, og det ligner, at de to klubber skal kæmpe om spilleren, der i Kroatien bliver kaldt den nye Luka Modric.
Ikke nok med, at Lovro Majer ligner Luka Modric i udseende, statur og på grund af det pandebånd, som begge spillere ofte ses iført, så er den 25-årige Rennes-midtbanespiller også på mange måder lig sin landsmand, når det kommer til spillestil.

Og netop den spillestil, og de kvaliteter, som Lovro Majer besidder, har nu fået flere store klubber til at sværme om kroaten, der angiveligt skulle være tilgængelig for omkring 200 millioner kroner til sommer. Her skulle det især være Arsenal og Liverpool, der lurer på at hente midtbanespilleren.

Lovro Majer kom til franske Rennes i 2021, der dengang betalte lige knap 100 millioner kroner for ham. Og det har siden vist sig at være et røverkøb, da kroaten siden sit skifte har været aldeles fremragende for sin franske klub. Den sidste tid har dog været svær for midtbanespilleren, der kun er startet inde to gange i løbet af de sidste to måneder.

Det skulle blandt andre ting være årsag til, at Lovro Majer nu angiveligt skulle være interesseret i at forlade Rennes til sommer.

Danske fans vil muligvis huske Lovro Majer fra Danmarks udebanekamp mod Kroatien i Nations League, hvor han kom på banen og scorede sejrsmålet for kroaterne. Den 25-årige kroat har spillet 19 kampe for sit landshold, og det er blevet til fire scoringer i de kampe.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER