Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Mads Wildenhoff Pedersen

Lørdagens engelske rygter

Kunne Harry Kane være på vej væk fra Tottenham? Eller slutter den engelske angriber sin karriere i London-klubben.
Newcastle og Crystal Palace misser chancen, for at overtale Rangers' Calum Adamson, da den 15-årige spiller er klar til at underskrive sin første professionelle kontrakt i Glasgow-klubben. (Daily Record)

Everton planlægger at købe Stoke City-angriberen Tyrese Campbell, denne sommer, uanset om de sikrer sig overlevelse i Premier League. (Football Insider)

West Ham- og England-midtbanespilleren Declan Rice, er Arsenals vigtigste sommertransfermål. (Express)

Arsenal overvejer at købe Chelseas midtbanespiller N'Golo Kante, da Gunners ved, at rivalerne fra London har brug for at reducere deres trupstørrelse. (Mirror)

Liverpool og Arsenal har begge forberedt tilbud til Chelseas engelske midtbanespiller Mason Mount, som endnu ikke er blevet enige om en ny kontrakt på Stamford Bridge. Den 24-åriges nuværende aftale udløber i sommeren 2024. (Football Insider)

Chelsea vil foretrække at sælge Mateo Kovacic, til en klub uden for Premier League. Thomas Tuchel er interesseret i et gensyn i Bayern München. (Evening Standard)

Brighton forbereder sig på at hente James Milner, 37, fra Liverpool, da den tidligere engelske midtbanespiller har kontraktudløb til sommer. (The Athletic)

Gareth Bale har afvist en invitation fra Wrexhams Hollywood-ejere Ryan Reynolds og Rob McElhenney om at slutte sig til den ny oprykkede klub i forbindelse med deres tilbagevenden til Football League. (Sky Sports)

Daniel Levy er fast besluttet på, at han ikke vil sælge Kane til Manchester United eller Chelsea. (Daily Mail)

Tottenham forventer at modtage et bud fra Chelsea på den engelske angriber Harry Kane, 29 år, og deres interesse er blevet skærpet af den forventede udnævnelse af Mauricio Pochettino som manager. (Talksport)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER