Emil Sinkjær

Chelsea håber på at beholde deres enormt dyre lejesvend

Chelsea er klar til forhandlinger med Atletico Madrid efter at have besluttet, at de angiveligt ønsker at gøre Joao Felix' låneaftale permanent i slutningen af sæsonen.
Joao Felix flyttede til Stamford Bridge på lån i januar, selvom handlen ikke inkluderer en købsoption. ”The Blues” er dog ivrige efter at holde på den portugisiske landsholdsspiller og se ham som en del af et "langsigtet projekt" i klubben, ifølge Fabrizio Romano. Felix håber også på at blive i det vestlige London, men enhver handel vil afhænge af den pris, som Atletico kræver for angriberen, hvor Madrid-klubben håber på omkring 750 mio. kr. Samtaler mellem de to klubber vil angiveligt finde sted inden længe.

Angriberen blev sendt ud i sin Chelsea-debut, men har efterfølgende været et lyspunkt i det vestlige London. Felix har kun scoret to gange for Chelsea indtil videre, men holdet har kæmpet for mål hele sæsonen og har kun formået at score 29 mål i 30 ligakampe.

Den tidligere Chelsea-forsvarer Frank Leboeuf har allerede opfordret klubben til at sælge Mason Mount og Christian Pulisic for at finansiere en permanent aftale for Felix. Der har også været spekulationer om, at Pulisic endda kunne bruges som en del af handlen i et forsøg på at reducere Atleticos udbudspris for den portugisiske landsholdsspiller.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER