Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Andreas Wohlers-Herbert

William Saliba skal måske opereres i ryggen

Arsenals unge stjernestoppe William Saliba har ikke været i aktion, siden han pådrog sig en rygskade mod Sporting Lissabon i Europa League, og nu frygtes det, at franskmanden skal en tur under kniven for at få fixet problemet.
Han har været instrumentel for Arsenal i denne sæson, men det er ikke sikkert, at han spiller mere i Premier League før efter sommerpausen. William Saliba skal nemlig muligvis opereres for en skade i ryggen, der indtil videre har holdt ham ude i tre uger.

Men selvom at franskmanden måske skal på operationsbordet, så er det ikke udelukket, at Arsenal-stopperen kan spille for klubben igen i denne sæson. Skaden skulle nemlig være af en sådan karakter, at den kan administreres, hvis ikke spilleren overbelastes.

Det vil nok betyde, at William Saliba, hvis han altså spiller igen, vil blive sparet i en række af Arsenals tilbageværende kampe for så til gengæld at have ham til rådighed til de store opgør.

Arsenals resterende kampprogram er absolut ikke det nemmeste, og ”The Gunners” Skal blandt andet både en tur til Anfield og Etihad Stadium.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER