Anton Kirkegaard

Bedste citater om Zlatan Ibrahimovic

Den store svenskers evner og ord har skabt mange meninger.
Zlatan Ibrahimovic er aldrig bleg for at sige sin mening og har selv leveret mange legendariske citater. Der findes dog også citater om manden selv.

Adrian Mutu:
- Vi plejede at sove i det samme rum før kampene. En nat vågnede han op. Ibra sagde til mig: 'Adi, vågn op! Jeg har haft et mareridt. Jeg drømte, at Ronaldo var bedre end mig! Han faldt først i søvn igen, da jeg sagde til ham: 'Nej, Zlatan, nej! Du er den bedste i verden! Slap af!.


John Guidetti:
- Han er en spiller i verdensklasse og en person i verdensklasse. Ethvert hold, der får ham, bør være meget taknemmeligt. Han er fantastisk - den måde, han taler med de yngre spillere på, den måde, han kræver kvalitet på. Det er en sand fornøjelse at spille med ham. Der vil aldrig komme en anden Zlatan - han er en engangsforestilling. Den måde, han talte og opførte sig på, har inspireret mig.


Mino Raiola:
- Zlatan er enestående - han er den eneste spiller i verden, der måler 1,96 meter, har Lionel Messi's teknik, Muhammed Ali's karakter og Mike Tyson's styrke.


John Steen Olsen (talentspejderen som anbefalede Ajax at købe Ibrahimovic):
- Jeg kunne straks se, at han havde noget særligt, men jeg troede ikke, at han ville blive så stor en stjerne. Han var stor, god teknisk og kunne læse spillet. Zlatan er fantastisk, og jeg bliver ærligt talt vred, når folk siger dårlige ting om ham. Han er en intelligent og behagelig fyr. For mig er der tre spillere: Pelé, Johan Cruyff og Zlatan Ibrahimovic. De er de tre bedste spillere nogensinde.


Christoph Galtier:
- Zlatan Ibrahimovic er den bedste udenlandske spiller, der nogensinde har spillet i Frankrig.


Gianfranco Zola:
- Når han er i form, er han ustoppelig. Han er på samme niveau som Ronaldo og Messi. Han har styrken, teknikken og intelligensen. Han er en ekstraordinær spiller.


Jose Mourinho:
- Jeg forstår ikke, når folk siger, at han er en vanskelig fyr at arbejde sammen med eller en vanskelig personlighed. Når man har en person, der er en vinder og ønsker at vinde hele tiden, synes jeg, at han er meget, meget nem. Jeg har kun trænet ham i et år, men det var et godt år, en god oplevelse, og jeg betragter ham som en af de bedste spillere, jeg nogensinde har trænet.


Kilde: Footiecentral