England: Premier League
FT
0 - 0
(0 - 0)
Manchester U
Southampton
Casemiro (34)
Kent Christensen

Manchester United delte point med bundprop

Manchester United skulle vende skuden efter sidste uges rivalkamp, der endte med en historisk skuffelse.
Man skulle have levet under en sten, hvis ikke man havde opdaget, at Manchester United i sidste weekend blev trampet godt og grundigt sammen i rivalopgøret mod Liverpool, hvor de tabte med hele 7-0 i en kamp, der sendte chokbølger igennem hele fodboldverdenen – specielt fordi de fleste anså Manchester United som værende storfavoritter med god grund.

Manchester United har med få undtagelser haft en forrygende sæson, da de allerede nu kan kalde sig sæson 2022/23-titelindehaver, efter deres Carabao Cup-triumf mod Newcastle – ’de røde djævle’ er stadig med i Europa League, hvor de i første playoff-opgør slog de spanske giganter, FC Barcelona, ud i sekstendelsfinalen, og de er derudover med i kvartfinalerne i FA Cuppen. Alt var en dans på roser for de engelske giganter, der lignede et hold, som havde fundet den længeventede genfundne succes.

Succesen varede dog lige indtil deres kæmpe skuffelse mod Liverpool i sidste uge, og siden har det handler om at vende skuden, og det fik de midlertidigt også gjort i midtugen, da de vandt mod Real Betis i første runde af ottendedelsfinalen i Europa League.

I dag stod de så overfor bundproppen Southampton, der i øjeblikket kæmper for at undgå nedrykning. Det lignede altså en ganske overkommelig kamp for Manchester United, der havde en gylden mulighed for at vise omverdenen, hvorfor de stadig skal regnes som værende udfordrere til Premier League-titlen, da de stadig er at finde på tredjepladsen i tabellen.

Det blev dog hurtigt en grim affære, da Casemiro allerede efter 34 minutter fik tildelt sæsonens andet direkte røde kort, efter en nådesløs grim tackling på Carlos Jonas Alcaraz fra Southampton. Forudsætningerne for et Premier League-revancheopgør var fra det minut blevet endnu sværere Manchester United, som dog stadig måtte anses som værende favoritter i opgøret.

Kampen var ganske lige på i forhold til boldbesiddelse og målforsøg, trods at hjemmeholdet var en mand i undertal – desværre for Manchester United, så blev det endnu en stor Premier League-skuffelse, da de måtte gå til med et 0-0-resultat mod bundproppen, Southampton.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER