Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
2 - 0
(0 - 0)
Bayern München
Paris SG
E. Choupo-Moting (61), S. Gnabry (89)
Kent Christensen

Mbappé: Min fremtid i PSG afhænger ikke af resultatet i aften

I aften tørner Bayern München sammen med Paris Saint-Germain i kampen om kvartfinalepladser til Champions League. Bayern München har den ene fod i kvartfinalen, da de vandt sidste opgør med 0-1 i Paris.
Paris Saint-Germain har spillet en meget forventelig sæson, da de, som mange nok havde forudset, er på førstepladsen i den franske liga, Ligue 1. De er dog røget ud af Coupe de France og halter efter i Champions League, hvor de i aften skal møde et stærkt Bayern München-mandskab, der for to uger siden vandt første ottendedelsfinaleopgør med 0-1 på PSG’s egen bane.

Der er efterhånden, i flere år, gået rygter om, at Kylian Mbappé’s tålmodighed i PSG er ved at slippe op, da klubben stadig ikke har formået at vinde verdens nok mest prestigefyldte klubturnering endnu – de har dog været tæt på ad flere omgange, og flere har talt om, at kampen i aften kan være skæbnesvanger for det franske supertalent, der hungrer efter succes i Champions League. Snakken har gået på; forlader Mbappé hovedstadsklubben, hvis de ryger ud i aften? – Det har Kylian Mbappé gjort klar over for pressen, at han ikke gør, da han udtaler følgende:

- Hvis jeg knyttede min fremtid til Champions League, uden at ønske at vise mangel på respekt for klubben, ville jeg være gået for længe siden. Jeg tror ikke, denne kamp vil have en indflydelse. Jeg er her, og jeg er meget glad og tilfreds over at være her. Jeg tænker ikke på andet, end at gøre Paris Saint-Germain succesfulde.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER