Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Jannich Jønch

Neymar ude resten af sæsonen

Paris Saint-Germain må undvære en af deres helt store stjerner resten af sæsonen, da Neymar skal en tur på operationsbordet.
Neymar måtte bæres fra banen i kampen mod Lille den 19 februar, få dage efter viste det sig, at det var en kraftig forstuvning, og at han havde skadet sit ene ledbånd. I dag har Paris Saint-Germain så meddelt på klubbens egen hjemmeside, at han skal opereres i anklen grundet, at der i de seneste år, er sket for mange skader på ledbåndet.

Årsagen til at selve operationen skal foretages, er at den medicinske stab i Paris Saint-Germain mener, det vil mindske risikoen for gentagelser af en sådan skade. Operationen vil finde sted inden for de kommende dage på ASPETAR hospitalet i Doha.

Klubben skriver at det vil tage tre-fire måneder, før han kan vende tilbage til træningen med holdet, og derfor kan han ikke nå tilbage at spille for Paris Saint-Germain i resten af den her sæson, da klubben har sin sidste ligakamp 3. juni.

Paris Saint-Germain kunne ellers godt have brugt Neymar i den kommende kamp mod Bayern München i ottendedelsfinalen i Champions League, da man er bagud 0-1 efter et nederlag på hjemmebane i første opgør.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER