Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Tirsdagens engelske rygter

Så er der nye transferrygter fra det engelske. Læs blandt andet om stor aktivitet hos Chelsea.
Chelsea overvejer at hente 25-årige Tammy Abraham tilbage fra AS Roma til sommer. Den tidligere Chelsea-angriber er tiltænkt som et billigere alternativ til London-mandskabets førsteprioritet på angriberpositionen – Den 24-årige nigerianske Napoli-angriber Victor Osimhen. (Football Insider)

Arsenal vil muligvis hente Chelseas 28-årige kantspiller Raheem Sterling, hvis han bliver ledig til sommer. Det tyder dog ikke på, at han forlader Stamford Bridge på trods af, at hans ophold har været med blandet succes. (90 min)

De to engelske offensivspillere Mason Mount og Ruben Loftus-Cheeks fremtid hos Chelsea er usikker, da de begge er trådt ind i det sidste år af kontrakten hos ”The Blues.” (Mirror)

Chelsea-manager Graham Potter frygter, at hans træningspas vil blive ødelagt på grund af hans enorme trup. (Mail)

Det tyder på, at Potters fremtid i Chelsea-managersædet afgøres over de to næste kampe. Det skulle være på trods af, at klubbens ejere bakker den 47-årige englænder op. (Telegraph)

Manchester United tror på, at de kan overbevise West Hams 24-årige midtbaneanker Declan Rice om et skifte til Old Trafford til sommer. (Football Insider)

De interesserede Manchester United-købere forventer at høre nyt omkring mulighederne for at købe klubben i løbet af denne uge. (Mail)

Manchester United er stadigvæk interesserede i Tottenhams 29-årige engelske angrebsstjerne Harry Kane, og håber på at lave en sommerhandel med landsholdsanføreren. (Football Insider)

Mohammed Salahs agent afviser spekulationerne omkring, at den 30-årige egyptiske dribler vil forlade Liverpool til sommer, hvis de ikke kvalificerer sig til Champions League. (Goal)

Manchester City har tilbudt deres 23-årige angriber Julian Alvarez en ny kontrakt. Klubben ønsker at forlænge med den talentfulde argentiner frem til 2028 og med forbedrede lønforhold til følge. (Fabrizio Romano)

Liverpool følger situationen omkring N’Golo Kante tæt. Den 31-årige franskmand har endnu ikke forlænget sin kontrakt, som udløber hos Chelsea til sommer. (Football Insider)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER