Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Kent Christensen

Cancelo åbner op om diskussioner med Guardiola

Den 28-årige portugisiske backspiller, Joao Cancelo, åbner op om sin sidste tid i Manchester City – inden han skiftede til Bayern München.
Manchester City er som altid at finde i toppen af Premier League-tabellen, hvor de hidtil har skrabet point nok sammen til at indfinde sig på en andenplads med to point op til Arsenal, der har spillet en kamp færre. Pep Guardiola, som har vundet fire ud af fem Premier League-titler med Manchester City, ser ud til at skulle kæmpe en tæt kamp med Arsenal, der i den grad har oppet sig i nuværende sæson.

Med et hold propfyldt med kvalitetsspilere på enhver position, er det ikke så sært, at flere stjernespillere må affinde sig med en bænkplads i ny og næ, men for den 28-årige backspiller, Joao Cancelo, blev der til sidst for lidt spilletid, hvilket i sidste ende førte til januar-skiftet til den tyske storklub, Bayern München.

Der var længe snak om, at det pludselige skifte skyldtes en intern og ophedet diskussion mellem Manchester City-manager, Pep Guardiola, og Joao Cancelo, men hovedpersonen selv vælger i et nyt interview med det portugisiske medie, ’O jogo’, at nedtone dramatiseringerne og udtaler:

- Som jeg før har sagt, så valgte Pep at spille på en anden måde efter VM-slutrunden, og der syntes han om at spille med Rico og Nathan. Jeg respekterede hans beslutning, fordi jeg var nødt til det, og holdet var fyldt med gode spillere. Men fodboldspillere er selviske – enhver spiller vil føle sig vigtig og vil spille, og enhver, som siger noget andet, lyver. Det er som Pep sagde: Jeg bliver nødt til at spille, for at være glad. Men jeg syntes, at jeg fortjente at spille, men det gjorde han ikke. Så vi talte sammen. Det var en samtale – ikke en diskussion, og så besluttede vi, at det bedste for mig, var at jeg skulle forlade denne januar.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER