Philip Dar

Tirsdagens engelske rygter

Her følger dagens engelske rygter.
Arsenal fører kapløbet om den engelske midtbanespiller Declan Rice fra West Ham, da hans repræsentanter er i kontakt med The Gunners. (Football Insider)

Manchester United er klar til at lytte til bud på den skotske midtbanespiller Scott McTominay og tror på, at de kan få 210 millioner kroner for ham. (Football Insider)

Manchester United har en mundtlig aftale på plads med den 18-årige argentinske offensivspiller Alejandro Garnacho om en ny femårig kontrakt. (ESPN)

Manchester United er overbeviste om, at den portugisiske højreback Diogo Dalot vil underskrive en ny kontrakt. (Football Insider)

West Ham-manager David Moyes forventes at blive fyret, hvis hans hold taber hjemme mod Nottingham Forest på lørdag. (Times)

Rafael Benitez er interesseret i at erstatte Moyes som West Ham-manager. (Mail)

Leeds forhandler med den tidligere Watford-manager Javi Garcia om det ledige trænersæde i klubben. (Guardian)

Leeds er interesseret i FC Barcelonas 18-årige spanske angriber Ilias Akhomach. (ESPN)

Stefan Bajcetics far udtaler, at Liverpool ikke havde intentioner om at hente ham på Celta Vigos akademi inden de erfarede, at Manchester United havde intensiveret deres jagt på spanieren. (El Mundo)

Arsenal, Chelsea og Manchester United er alle interesserede i den 25-årige franske angriber Marcus Thuram, som kan hentes på en fri transfer til sommer efter at have afvist en ny aftale med Borussia Mönchengladbach. (Talksport)

Chelsea forhandler om en lejeaftale af brasilianske Andrey Santos til Palmeiras efter den 18-årige angribers arbejdstilladelse er blevet afvist. (Evening Standard)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER