Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
1 - 0
(0 - 0)
Inter
Porto
R. Lukaku (86)
Otavinho (78)
Jonas Corap

Optakt: Inter - FC Porto

To hold i fremragende form mødes, når Inter tager imod FC Porto i Champions Leagues ottendedelsfinaler, og det bliver spændende at se om Inter kan leve op til favoritværdigheden.
Kommentar:
Inter tager onsdag aften imod FC Porto, når de kickstarter deres kampe i ottendedelsfinalerne i Champions League på Stadio Giuseppe Meazza i Milano, hvor begge mandskaber kommer ind til kampen i glimrende form. For Inters vedkommende har de en masse at bevise, da de har leveret en del svingende resultater i europæisk sammenhæng gennem de seneste sæsoner, men det bliver bestemt ikke let, da Porto ikke just er en let modstander.

Stabilitet har i denne sæson været et problem for Inter, hvor de i perioder har spillet skidt, men de har i den seneste periode fået rettet godt op på det, hvor klubben har hentet fire sejre i deres seneste fem optrædener. De befinder sig i øjeblikket på andenpladsen i Serie A, dog er der hele 15 point op til førerholdet Napoli. Inter spillede sig videre i Champions League fra ’Dødens Gruppe’, hvor Bayern München, FC Barcelona og Viktoria Plzen var med, hvilket for flere ses som lidt af en overraskelse taget Inters præstationer i Champions League i de forrige sæsoner i betragtning, hvor de ikke har spillet sig videre fra ottendedelsfinalen i de seneste fem Champions League-turneringer.

Porto spillede sig sikkert videre i en gruppe som indeholdt Atletico Madrid, Bayer Leverkusen og Club Brügge med en førsteplads. I ligaregi har de spillet en god sæson, hvor de i øjeblikket befinder sig på andenpladsen fem point bag Benfica, som ligeledes har gang i en suveræn sæson. Porto kommer ind til opgøret i bedst tænkelig form, hvor det er blevet til sejre i deres seneste ti kampe samtidig med, at de er ubesejrede i deres seneste 22 kampe i alle turneringer.

Derfor bliver det ikke en nem kamp for Inter som på trods af, at de er sat som klare favoritter af bookmakerne ikke kan tage for let på opgaven imod Porto, som potentielt kan vise sig at blive en svær opgave for italienerne.

Karantæner og skader:
Inter har ikke de store skadesproblemer i øjeblikket, hvor det kun er Joaquin Correa som er ude med en lårskade. Alessandro Bastoni og Lautaro Martinez får karantæne i returopgøret hvis, at de modtager kort i kampen.

Porto derimod har væsentligt større problemer med skader, hvor adskillige spillere må sidde over til opgøret. Det omhandler Francisco Meixedo (knæ), Fabio Cardoso (læg), Gabriel Veron (ankel) og Evanilson (lår). Desuden er Mateus Uribe (adduktor), Otavio (lår) og Galeno (adduktor) alle tvivlsomme til opgøret. Porto har ingen spillere som er karantænetruede til næste opgør.

Bud på kampens profil:
Der er mange bud på en profil i kampen for Inter, men valget er gået til den fremtidige PSG-spiller Milan Skriniar, som af mange betegnes som en af verdens bedste midterforsvarere. Han er en spiller som bringer en masse stabilitet til bagkæden, og han er uden tvivl blandt deres vigtigste spillere, hvilket også var grunden til, at stort set alle de store klubber var ude efter hans signatur inden valget faldt på PSG. Lautaro Martinez eller Nicolo Barella er ligeledes gode bud på profiler til kampen.

For Porto er valget faldet på Diogo Costa, som virkelig skal spille en god kamp for, at Porto skal få et godt resultat med hjem fra Milano. Der er tale om en målmand af meget høj kaliber, og hvis Inter får spillet til at flyde så skal Costa stå en god kamp for Porto, hvor både Martinez og Romelu Lukaku udgør en stor måltrussel for Inter. Også Mehdi Taremi kan blive en vigtig brik for Porto i kampen, da han udgør en fin måltrussel for udeholdet i en kamp, hvor de formentlig ikke kommer til at dominere. Det bliver vigtigt, at han udnytter sine chancer i kampen.

Bud på kampens resultat:
Det bliver formentlig to mandskaber som kommer tændte ind til kampen, for at bevise hvad de kan, men Inters hjemmebanefordel samt Portos skader kommer formentlig til at være udslagsgivne for kampens resultat. Derfor er buddet en 3-1-sejr til Inter, som dog ikke får en let opgave.

Kampen kan ses på TV3Sport og Viaplay klokken 21:00 på onsdag.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER