Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
1 - 0
(0 - 0)
Inter
Porto
R. Lukaku (86)
Otavinho (78)
Jonas Corap

Inter sikrede sig snæver sejr efter rødt kort

Der var ikke den store kvalitetsforskel blandt holdene, da et udslagsgivende rødt kort til Porto gav Inter momentum i slutfasen af kampen.
Da Inter tog imod FC Porto på Stadio Giuseppe Meazza, så var det to hold i fremragende form, som skulle forsøge at skabe et fordelagtigt resultat i deres første kamp i knockoutfasen i Champions League. Inter kom ind til kampen i fremragende form, hvor de ikke havde tabt i deres seneste fem kampe, men det var intet i forhold til Portos stime på 22 ubesejrede kampe i træk.

Holdene kom ikke frem til de helt store chancer i første halvleg. Derimod var det en episode, hvor Porto viste dårlig sportsånd som skabte det meste opmærksomhed, da de efter Inter skød bolden ud til indkast efter en skade valgte at kaste bolden hurtigt i gang til en Porto-spiller som løb dybt, og derefter blev holdt tilbage af Bastoni, som var bagerste mand. Det skabte en del tumult blandt begge holds spillere som var meget uenige om, hvordan tingene hang sammen.

Anden halvleg foregik i et langt højere tempo, hvor begge hold kom frem til væsentligt flere chancer, hvilket gjorde at begge målmænd måtte diske op med nogle fine redninger. Efter Otavios udvisning efter hans andet gule kort i kampens slutfase så lagde Inter et tung pres på Porto, som ikke kunne stoppe Romelu Lukaku fra at score til 1-0, da han scorede via sin egen ripost som ramte stolpen.

1-0-resultatet til Inter betyder, at opgøret er helt åbent, når klubberne skal spille returopgør i Portugal. Det bliver spændende at se, hvad der sker i det opgør, da Inter ikke just udviste suverænitet i den første kamp, hvor det først var efter det røde kort, at de for alvor viste kvalitetsforskellen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER