Daniel Fisker

Modric: Jeg er virkelig overrasket over Liverpool

Luka Modric ser frem til Real Madrids ottendedelsfinale i Champions League mod Liverpool, selvom begge mandskaber er i tvivlsom forfatning i denne sæson.
Det kører ikke ligefrem på skinner for Liverpool eller Real Madrid, som i hvert fald ikke er på mesterskabskurs. Liverpool står ganske vist noteret for to Premier League-sejre i træk, men det har kun bragt ”The Reds” op på 9. pladsen, hvorfra der er 19 point op til Arsenal på førstepladsen.

Det ser lidt bedre ud for Real Madrids vedkommende. ”Los Blancos” indtager 2. pladsen i La Liga, hvorfra der er fem point op til FC Barcelona på førstepladsen, men selvom Liverpool er i en værre forfatning – og er ude af FA Cuppen – har den tidligere Tottenham-stjerne Luka Modric ikke tænkt sig at mobbe tirsdagens Champions League-modstander.

- Jeg er virkelig overrasket over, at Liverpool foreløbig er så langt fra førstepladsen i Premier League. men man kan også sige det samme om os i La Liga i øjeblikket. Så jeg siger ingenting!

- Når vi ser Liverpool-truppen, så ved vi, at de kan reagere og rejse sig når som helst. Jeg håber ikke, at det bliver i de to Champions League mod os, men vi er nødt til at være klar.

- På trods af vores sæsoner i ligaerne, så er Liverpool – Real Madrid en af de bedste kampe, fodboldverdenen kan byde på.

- Det er en skam, at udtrækningen førte til, at vi møder hinanden så tidligt i turneringen, fordi det ville have været en fantastisk Champions League-finale, udtaler Luka Modric ifølge Mirror.

Når tirsdagens ottendedelsfinale på Anfield er afgjort, venter der fire Premier League-kampe, mens Real Madrid skal spille tre La Liga-kampe og en Copa del Rey-semifinale, før der skal spilles returkamp på Santiago Bernabeu den 15. marts.