Niklas Gerster

Mandagens internationale rygter

Her følger dagens internationale rygter. Victor Osimhen er eftertragtet af PL-storklubber, og så lurer FC Barcelona på flere nøgleprofiler i Manchester City.
Napolis nigerianske bomber Victor Osimhen er en eftertragtet herre. Liverpool har nu også tilsluttet sig kapløbet omkring den 24-årige Serie A-topscorer, hvilket også gælder for deres rivaler Manchester United. (Fichajes)

FC Barcelona følger den betændte situation i Manchester City tæt. Barca håber på, at de kan plukke en række nøgleprofiler fra dem, hvis den engelske storklub skulle modtage sanktioner for finansielle lovovertrædelser. Catalanerne håber på at lokke Pep Guardiola tilbage til det spanske, og derudover vil de forsøge at få fat i Julian Alvarez og Rodri. (Fichajes)

Eintracht Frankfurts japanske midtbaneprofil Daichi Kamada jagtes af en række storklubber. Newcastle er angiveligt forrest i kapløbet, og fører ræset foran storklubberne Liverpool og FC Barelona. (CaughtOffside)

Jveuntus’ franske midtbanespiller Adrien Rabiot har udtalt, at han ikke ved, hvad der kommer til at ske, når hans kontrakt udløber med den kriseramte italienske storklub til sommer. (DAZN via Football Italia)

Den 25-årige brasilianske Flamengo-angriber Pedro er på radaren hos West Ham United. (Fichajes)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER