Niklas Gerster

Barca-anfører er ude i ubestemt tid

Sergio Busquets pådrog sig i går en skade. Men hvor længe er han ude?
Det tyder på, at FC Barcelona må undvære deres 34-årige defensive midtbanespiller og anfører Sergio Busquets i et stykke tid. Den spanske storklub har netop givet en opdatering på Busquets' skade på deres Twitter-profil:

- Tests fra i morges viser, at Sergio Busquets har en ledbåndsforstuvning i siden af venstre ankel. Han er ude, og hans restitution vil afgøre, hvornår han bliver klar.

En meddelelse som således ikke giver et endegyldigt svar på, hvor længe catalanerne må undvære Busquets, som i gårsdagens kamp imod Sevilla måtte udgå efter bare otte minutter på banen.

Busquets som efterhånden er lidt af et Barca-ikon har været en af cheftræner Xavis mest foretrukne kort på den centrale midtbane. Spanieren bidrager med masser af erfaring, og med tanke på at La Liga-førerholdet snart går ind i den afgørende fase af sæsonen, må man antage, at Barca-fans krydser fingre for, at de ikke skal undvære Busquets alt for længe.

Barcelona skal desuden også snart i aktion i Europa League 1/16-finalen imod Manchester United. Kan catalanerne mon klare sig uden Busquets, hvis han står over for en længerevarende skadesperiode?