Fodbold nyheder

Jamie Carragher:
Liverpool begik transferfejl i sommer

Af Noah Mørch Rysager

Liverpool har haft en skuffende sæson, og det begynder at se stødt sværere ud for klubben at kvalificere sig til næste sæsons Champions League.
Article image
Liverpool befinder sig på en 9. plads i Premier League, og klubben fra Merseyside har ikke valgt at investere i en midtbanespiller i januars transfervindue, selvom Jürgen Klopp har indrømmet, at man allerede skulle have gjort det i sommer. Det er samtidig med, at rivalerne i kapløbet om Champions League har forstærket sig.


Liverpool hentede dog inden dette transfervindues begyndelse Cody Gakpo til 312 millioner kroner. Nu har Liverpool-legenden Jamie Carragher været ude og kommentere på klubbens prioriteringer på transfermarkedet.

- Det er åbenlyst, at Liverpool har arbejdet på Jude Bellingham-handlen i lang tid. Dortmund havde aldrig intentioner om at sælge ham sidste sommer, så måske troede man i klubben, at de nuværende midtbanespillere ville kunne bære klubben gennem sæsonen. Men det er klubbens ansvar at se ting, før de sker. Man har taget fejl, ingen tvivl om det.

Liverpool står overfor et definerende transfervindue til sommer, hvor flere midtbanespilleres kontrakter står til at udløbe. Flere peger på, at der skal stor udskiftning til for at få ’The Reds’ tilbage på den hylde, som de har befundet sig på de senere år.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik