Fodbold nyheder

Torsdagens internationale rygter

Af Niklas Gerster

Her følger torsdagens internationale rygter. AC Milan er ude efter City-back, og så vil FC Barcelona skille sig af med spansk kantspiller.
Article image
AC Milan er iblandt en række af klubber, som følger Manchester Citys 28-årige dynamiske back Joao Cancelo. (Sun)


Det ser ud til, at Sporting Lissabon snart må skille sig af med deres unge højreback Pedro Porro, da Tottenham er tæt på at have en aftale i hus med den 23-årige spanier. (The Guardian)

Bolognas 33-årige angriber Marko Arnautovic kan snart have kurs imod Premier League igen. Den østrigske målmager som tidligere har spillet i bl.a. Stoke City og West Ham, er nu på radaren i Everton. (Telegraph)

Juventus står over for at sælge ud af truppen, og det tyder på, at 24-årige Weston McKennie kan være på vej til Leeds United. Premier League-mandskabet har budt 208 millioner kroner på den amerikanske midtbanespiller, men Juventus kræver 260 millioner kroner for ham. (Sky Sports Italia)

Shakhtar Donetsk har modtaget et bud på deres 26-årige midterforsvar Mykola Matviyenko på 118 millioner kroner fra Brighton. Den ukrainske storklub kræver dog 169 millioner kroner for deres centrale forsvarsspiller. (The Guardian)

Bundesliga-topholdet RB Leipzig har også modtaget henvendelser fra Brighton, som er ude efter deres 24-årige midtbanespiller Amadou Haidara, men Leipzig ønsker ikke at sælge ham i dette transfervindue. (The Guardian)


Inters 28-årige italienske midtbanespiller Roberto Gagliardini kan måske tilslutte sig den store gruppe af spillerindkøb, som Nottingham Forest har foretaget på det seneste. Gagliardini har haft svært ved at finde vej til startopstillingen i Milano, og nu overvejer Forest at gå efter ham. (Calciomercato)

FC Barcelona vil muligvis sælge deres spanske angriber Ferran Torres til sommer. 22-årige Torres har haft en svingende mængde af spilletid, og hans ophold i det catalanske kan således ende med at blive en kort omgang, da han skiftede til Barca for blot et års tid siden. (Sport)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik