Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Jannich Jønch

Regel om antal lånte spillere kan ødelægge Fulham-transfer

En nedgang i løn og farvel til toppen af Premier League kan være konsekvenserne for Cedric Soares, hvis han vil have spilletid.
Arsenals portugisiske forsvarsspiller, Cedric Soares, har i indeværende sæson ikke fået meget spilletid for ‘The Gunners’, af gældende kampe er det kun blevet til spilletid i fire kampe, hvoraf to af dem var med under fem minutter på banen. Derudover er det blevet til en halv time i en Premier League kamp og så fik han hele kampen mod Brighton i EFL Cuppen tilbage i november, som man tabte 1-3. I de sidste fire kampe har han sågar ikke engang været med i kamptruppen.

I øjeblikket sættes han dog også i forbindelse med et skifte til en anden London-klub, nemlig Fulham, der har Marco Silva som manager. Cedric Soares og Marco Silva har en fortid sammen, da Cedric spillede i Sporting Lissabon mens Silva var træner for klubben. Men hvis de to skal repræsentere samme klub igen, kræver det nok, at Cedric er villig til at gå ned i løn, da en af problemerne angiveligt er, at han nu får lidt over 840.000 kroner i løn om ugen, en løn Fulham ikke er villig til at betale, skriver BBC Sport.

Et andet potentielt problem der kan stå i vejen for et skifte, er, at man er i tvivl om, hvorvidt Cedric er villig til et permanent skifte. For Fulham har ikke mulighed for kun at hente ham på et lån, da klubben allerede har forsvarsspilleren Shane Duffy på lån fra Brighton og angriberen Dan James på lån fra Leeds. Og ifølge mediet er reglen sådan, at man kun må have to spillere, der er lejet fra andre Premier League-klubber i truppen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER