Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Noah Mørch Rysager

Onsdagens engelske rygter

Meget er oppe i luften i England her til morgen, hvor Evertons pris fastsættes, samtidig med at managersituationen er uvis.
Everton er blevet sat til salg med en foreløbig pris på 4,2 milliarder kroner. (Guardian)

Evertons ejer, Farhad Moshiri, har dog afvist rapporterne om et potentielt salg, hvor han i stedet insisterer på, at han er dedikeret til klubben. (Liverpool Echo)

Arsenal kan rivalisere Chelsea i kampen om Moisés Caicedo, der forventes at skifte til sommer. (Evening Standard)

Brighton har værdsat Moisés Caicedo til 840 millioner kroner. (Times)

Everton vil fortsætte forhandlinger om at ansætte Marcelo Bielsa som deres nye manager, men man overvejer også den tidligere manager Sam Allardyce. (Independent)

Bielsa er i tvivl om, hvorvidt han skal tage jobbet. West Bromwich-manager Carlos Corberan er en anden mulighed for Everton. (Times)

Bielsa har holdt indledende samtaler med Everton, men har fortalt klubben, at truppen er for langsom. Han har fortalt klubben, at han ville have brug for tilkomster af spillere med mere fart inden transfervinduet slutter. (Mail)

Leicester er interesserede i Leeds-kantspiller Jack Harrison. (Telegraph)

Chelsea har åbnet forhandlinger om en kontraktforlængelse med Thiago Silva, hvis kontrakt står til at udløbe til sommer. (Athletic)

Tottenham er villige til at lade deres unge højreback Djed Spence forlade klubben på en lejeaftale. (90 min)

Crystal Palace-manager Patrick Vieira er frustreret over klubbens manglende aktivitet på transfermarkedet, hvor klubben fra London endnu ikke har hentet nogen forstærkninger. (Talksport)

Bristol City-målmand Daniel Bentley skal til lægetjek i Wolverhampton. (Birmingham Live)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER