Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Kent Christensen

Tirsdagens engelske rygter

Her følger tirsdagens engelske rygter.
Chelsea vil måske komme med et nyt og bedre bud på Brighton- og Ecuador-midtbanespilleren, Moises Caicedo, da Brighton er ude efter potentiel erstatning. (Guardian)

Newcastle kan være ude efter Everton-kantspilleren, Anthony Gordon, som en erstatning for Chris Wood, der skiftede til Nottingham Forest i sidste uge. (Talksport)

Crystal Palace delejerne – David Blitzer og Joshua Harris undersøger muligheden for at sælge deres aktiver og investere i Manchester United – et skifte, der ville gøre det muligt for Glazer-familien at bibeholde kontrollen på Old Trafford. (Mirror)

Everton har holdt samtaler med tidligere Leeds-manager, Marco Bielsa, om at overtage Frank Lampards job som manager i klubben. (Athletic)

Tidligere Everton-stjerne, Wayne Rooney, nu manager for DC United, og Duncan Ferguson er også på listen over potentielle managerkandidater – sammen med West Ham manager, David Moyes, som trænede Everton i perioden mellem 2002-2013. (Sun)

Brentford har afvist et tilbud fra Everton for manager – Thomas Frank. (Football Insider)

Chelsea vil tilbyde Thiago Silva en kontraktforlængelse, der holder spilleren i klubben til efter hans 39-års fødselsdag. (Times)

Chelsea har ikke givet op på at hente Benfica- og Argentina-midtbanespilleren, Enzo Fernandez, i januar-transfervinduet – efter at have fået afvist flere bud tidligere på måneden. (Record)

Manchester United havde holdt samtaler med Atletico Madrid- og Frankrig-angriberen, Antoine Griezmann, i sidste sommer – inden han sikrede sig et permanent skifte til Madrid-klubben. (Sky Sports)

Crystal Palace forhandler med Stuttgart om en aftale med den 20-årige franske midtbanespiller, Naouirou Ahamada. (Athletic)

Brighton er interesserede i at hente Shaktar Donetsk-forsvarsspilleren, Mykola Matviyenko. (Telegraph)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER