Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Philip Dar

Søndagens engelske rygter

Her følger dagens engelske rygter.
Den engelske midtbanespiller Jude Bellingham forventes at afvise en kontraktforlængelse med Borussia Dortmund, mens Manchester City mener, at de fører kapløbet om den 19-årige englænder. (Star)

Chelsea forventes at forhøje deres bud på den ecuadorianske midtbanespiller Moises Caicedo, så det kommer tættere på 550 millioner kroner, som måske vil friste Brighton til at sælge. (Mirror)

Chelsea vil også være villige til at bytte den marokkanske kantspiller Hakim Ziyech for FC Barcelonas ivorianske midtbanespiller Franck Kessie. (Sport)

Manchester Uniteds spanske målmand, David de Gea, er villig til at gå ned i løn, hvis det sikrer hans langsigtede fremtid på Old Trafford. (Sun)

Manchester City er ved at færdiggøre de sidste detaljer med den 20-årige argentinske midtbanespiller Maximo Perrone, som også Newcastle og Wolverhampton har været interesseret i. (Mail)

Arsenal vil forhandle videre i denne uge med Real Valladolids 18-årige spanske højreback Ivan Fresneda. (Mail)

Manchester United vil have den argentinske offensivsspiller Alejandro Garnacho til at underskrive en otteårig kontrakt, men den 18-åriges bagland vil ikke have ham til at underskrive en kontrakt længere end fire år. (Mirror)

Manchester United er blevet tilbudt Juventus-angriberen Dusan Vlahovic, mens også Arsenal, Chelsea, Paris Saint-Germain og Bayern München også er blevet gjort opmærksomme på den serbiske landsholdsspillerens tilgængelighed. (90min)

West Ham er fået en bud på den italienske midtbanespiller Nicolo Zaniolo afvist af Roma, mens forhandlinger om en aftale mellem den 23-årige midtbanespiller og Tottenham stadig er undervejs. (Calciomercato)

Everton forsøger at finde 127 millioner kroner, så de kan hente Sheffield Uniteds senegalesiske angriber Iliman Ndiaye. (Sun)

Manchester City er i forhandlinger med den tyske midtbanespiller Ilkay Gündogan, som har været kædet sammen med FC Barcelona, om en forlængelse med den 32-åriges kontrakt efter sommer. (Athletic)

Manchester United og Tottenham følger begge den 25-årige kroatiske Rennes-midtbanespiller Lovro Majer. (Jeunes Footeux)

Den spanske kantspiller Adama Traores kontrakt med Wolverhampton udløber til sommer og den 26-årige er i forhandlinger med de italienske klubber Atalanta og Napoli omkring en fri transfer til sommer. (90min)

Nottingham Forest forsøger at hente den engelske forsvarsspiller Mason Holgate hos ligarivalerne Everton denne måned. (Football Insider)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER