Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Frankrig: Ligue 1
FT
1 - 0
(0 - 0)
Rennes
Paris SG
H. Traoré (65)
Daniel Fisker

PSG skød med løst krudt og tabte i Rennes

Kylian Mbappé vendte officielt tilbage fra VM-pausen søndag aften, hvor hverken han eller de prominente holdkammerater formåede at finde vej til netmaskerne.
Paris Saint-Germain satte sig hurtigt tungt på boldbesiddelsen, men de prominente hovedstadstropper havde tilsyneladende ikke travlt med at bringe bolden frem ad banen. Det havde Stade Rennais tilsyneladende, og Donnarumma blev hurtigt tvunget ud i den første af flere redninger i første halvleg.

Det var især lige ved at brænde på efter knap en halv times spil, hvor Kalimuendo havde god plads i PSG-feltet, men den italienske landsholdsmålmand parerede skudforsøget ud til et hjørnespark.

PSG-mandskabet havde tilsyneladende kampen under fuld kontrol, selvom det offensive spil mildt sagt var mangelfuldt. PSG-spillerne var ikke desto mindre gode til at holde på bolden, suge tempoet ud af kampen og samtidig gøre Roazhon Park tavst.

”Les Parisiens” havde god kontrol med kampen i slutningen af første halvleg, men hovedstadsmandskabet leverede en sjusket start på anden halvleg, hvor bolden blev tabt flere gange, hvorfor Rennes-mandskabet fik flere gode muligheder for at spille sig farlige.

Fem minutter inde i anden halvleg blev Mandanda ikke desto mindre testet for første gang i kampen, men PSG-træneren Galtier var tilsyneladende ikke tilfreds med spillet fremad banen. Mbappé og Hakimi erstattede henholdsvis Ekitike og Mukiele.

Mbappé var hurtig til at stemple ind i kampen – først i forbindelse med kontraangreb og herefter en formidabel aflevering til Bernat, som blev væltet omkuld i Rennes-feltet, men dommerens fløjte forblev dog tavs.

Der gik dog ikke lang tid efter indskiftningen af Mbappé, før det var de undertippede værter, som formåede at gøre noget ved det dødvande, kampen var endt i. Truffert løb således mod baglinjen, inden han sendte en cutbackaflevering i retning af Traorá, som kunne udplacere Donnarumma.

Det fungerede i første omgang som et wakeupcall for Paris Saint-Germain at være kommet bagud, men når det kom til spillet på banens sidste tredjedel, var det som om, at de ellers prominente gæster i Rennes konsekvent valgte at trykke på snooze-knappen.

Galtier sendte Soler, Ruiz og Sanches på banen i kølvandet på Rennes’ føringsmål, men lige lidt hjalp det. Sidstnævntes mest betydningsfulde bidrag var et frispark, og Paris Saint-Germain-mandskabet havde kun præsteret et enkelt skud indenfor målrammen, da stadionuret rundede 90 minutter.

Det andet udebanenederlag ud af tre mulige betyder, at Paris Saint-Germain nu kun har tre point ned til Lens, som dog har spillet en kamp mere, på andenpladsen, mens Stade Rennais nu er oppe på 37 point – på femtepladsen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER