Jannich Jønch

Tirsdagens internationale rygter

Hele tre angribere angiveligt på vej til Chelsea og en ny holdkammerat til Ronaldo. Her er tirsdagens internationale rygter.
Benfica-træneren, Roger Smith, siger, at Chelseas jagt på den argentinske midtbanespiller, Enzo Fernandez, som har en frikøbsklausul på omkring 894 millioner kroner, er “slut”. (Mirror)

Atletico Madrid vil gerne forlænge den portugisiske angriber, Joao Felix’s, kontrakt med et år indtil 2027, inden han skifter til Chelsea på et lån for resten af sæsonen. (Marca)

Chelsea har intensiveret deres interesse i Borussia Münchengladbachs 25-årige franske angriber, Marcus Thuram, da hans kontrakt udløber til sommer, og ‘The Blues’ overvejer også at hente PSV Eindhoven og Englands U21-landsholdsangriber, Noni Madueke. (Times)

West Ham har fornyet deres interesse i Sevilla-angriberen, Youssef En-Nesyri, og håber at skrive under på en låneaftale med den 25-årige marokkaner for resten af sæsonen. (Times)

Leeds er i fremskredne forhandlinger om at skrive under med den 20-årige franske angriber, Georginio Rutter, i et skifte der kan blive ny klubrekord med en pris på 298 millioner kroner, fra den tyske klub Hoffenheim. (Sky Sports)

Den saudi arabiske klub Al Nassr vil gerne skrive under med den 34-årige spanske midtbanespiller, Sergio Busquets, da hans kontrakt med Barcelona udløber til sommer. (ESPN)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER