Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Leicester-profil efter tre nederlag på stribe: Vi må bevare roen

Leicester City har tabt tre kampe ud af tre mulige i Premier League, siden VM-pausen sluttede, men Youri Tielemans slår fast, at man ikke må tabe hovedet.
Leicester City har kurs mod nedrykningsstregen. Nederlag til Newcastle United og Liverpool blev tirsdag aften fulgt op af et hjemmebanenederlag til Fulham, men den vikarierende anfører for det skadesplagede hold, Youri Tielemans, mener ikke, at det er tid til at blive emotionelle.

Den belgiske midtbaneprofil føler, at ”The Foxes” havde fortjent mere i de seneste to kampe. Nu sætter Tielemans og kompagni Premier League på en pause – med en FA Cup-kamp mod Gillingham og Carabao Cup-kvartfinalen mod Newcastle United.

Om 10 dage genoptager Leicester City dog Premier League med en afgørende kamp mod Nottingham Forest, og Tielemans håber på, at Leicester City, som i øjeblikket befinder sig to point over nedrykningsstregen, vender tilbage til Premier League med fornyet selvtillid.

- Vi er meget frustrerede, udtaler Youri Tielemans iføgle Leicestershire Live.

- Vi skabte nogle rigtig gode chancer – vi skulle have scoret. Vi var rigtig uheldige. Vi kunne være taget hjem med tre point.

- Bortset fra starten gjorde vi det rigtig godt. Vi har ikke brug for at tabe hovedet eller blive følelsesladede. Vi spillede en god kamp, og nu er det op til os at score mål og vinde kampe. Det kommer – med præstationer som denne.

- Vi skulle ikke have tabt de sidste to kampe. Vi har to pokalkampe, som nærmer sig, og dem kan vi forhåbentlig gøre noget i, og så vinder vi tilbage til Premier League med selvtillid.

Selvom Leicester Citys skæbne øjensynligt ligger Tielemans stærkt på sinde, så har rygterne længe sendt den 25-årige belgier til en større adresse. Den mest oplagte destination har efter sigende længe været Arsenal, men også Newcastle United og Juventus skulle være med i kampen om den talentfulde midtbanedynamo.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER