Stefan Tonim Nielsen

Udsolgt af Argentina-trøjer - ny VM-trøje på vej

Siden Argentina vandt dette års VM, har det været stort set umuligt at købe en argentinsk landsholdstrøje.

D. 18. december 2022 vandt Argentina en historisk VM-finale mod Frankrig. Siden da har efterspørgslen på argentinske landsholdstrøjer steget i sådan en grad, at Adidas ikke har kunne følge med. Hverken i sportsbutikker eller på Adidas’ hjemmeside er det muligt at anskaffe sig en landsholdstrøje fra VM-vinderne.

Fænomenet er ikke unikt for Danmark. Faktisk oplever Adidas problemer med efterspørgslen i hele verden. Dog bliver nye landsholdstrøjer stadig produceret, så sportsgiganten igen kan sælge de argentinske trøjer. Det argentinske fodboldforbund har været ude og ønske en højere produktion af Argentina-trøjer, så de kan imødekomme de mange fans’ efterspørgsel.

Ifølge Adidas’ officielle hjemmeside kommer der snart en speciel VM-vinder-version af den argentinske landsholdstrøje, hvor en tredje stjerne kommer på trøjen. En stjerne per VM-sejr argentinerne har vundet gennem tiden. Første gang de vandt var i 1978, derefter i 1986 og senest i 2022. Dog er der stadig ventetid til den nye trøje, da den først kan fås d. 13. april.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER