Fodbold nyheder

Udsolgt af Argentina-trøjer - ny VM-trøje på vej

Af Stefan Tonim Nielsen

Siden Argentina vandt dette års VM, har det været stort set umuligt at købe en argentinsk landsholdstrøje.
Article image

D. 18. december 2022 vandt Argentina en historisk VM-finale mod Frankrig. Siden da har efterspørgslen på argentinske landsholdstrøjer steget i sådan en grad, at Adidas ikke har kunne følge med. Hverken i sportsbutikker eller på Adidas’ hjemmeside er det muligt at anskaffe sig en landsholdstrøje fra VM-vinderne.


Fænomenet er ikke unikt for Danmark. Faktisk oplever Adidas problemer med efterspørgslen i hele verden. Dog bliver nye landsholdstrøjer stadig produceret, så sportsgiganten igen kan sælge de argentinske trøjer. Det argentinske fodboldforbund har været ude og ønske en højere produktion af Argentina-trøjer, så de kan imødekomme de mange fans’ efterspørgsel.

Ifølge Adidas’ officielle hjemmeside kommer der snart en speciel VM-vinder-version af den argentinske landsholdstrøje, hvor en tredje stjerne kommer på trøjen. En stjerne per VM-sejr argentinerne har vundet gennem tiden. Første gang de vandt var i 1978, derefter i 1986 og senest i 2022. Dog er der stadig ventetid til den nye trøje, da den først kan fås d. 13. april.


Mere om Argentina

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik