Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Kent Christensen

Stortalent er meget tæt på skifte til Liverpool

Det engelske stortalent, Jude Bellingham, er ifølge flere kilder meget tæt på et skifte til Liverpool.
Liverpool har i nuværende sæson ikke formået at genfinde sidste sæsons succeser, da de i øjeblikket ligger på en sjetteplads med 22 point efter 14 kampe – der er altså hele 15 point op til førstepladsen, hvor Arsenal ligger med fem point ned til Manchester City på andenpladsen.

Der har længe været snak om mulige forstærkninger til Liverpool-truppen, da de specielt har haft problemer på midtbanen, hvor flere spillere har haft skadesproblemer. Jude Bellingham på 19 år, er en af de spillere, der i længere tid har været rygtet til at skifte fra Dortmund til Liverpool.

Det 19-årige stortalent gjorde sig også hurtigt bemærket under VM, da han som den første på det engelske landshold fik scoret under VM-slutrunden. Flere kilder fra den store tyske avis ’Bild’ melder nu også om, at Liverpool fører i jagten på en underskrift fra Jude Bellingham, som også har vækket interesse fra andre storklubber som; Real Madrid, Manchester City, Manchester United og Chelsea.

Den mest nævneværdige og betydningsfulde talsperson, der taler for, at Jude Bellingham med al sandsynlighed kan få gennemført et skifte til Liverpool, er Dortmunds administrerende direktør, Carsten Cramer, som har udtalt, at Liverpool er den foretrukne klub for en transfer.

Hvis Liverpool skal få fingrene i den eftertragtede midtbaneprofil, så skal de frem med den helt store pengepund, da han kan komme til at koste mere end 860 millioner kroner.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER