Louis Andersen

Taget ud i pausen - kunne ikke trække vejret

Fabian Schär blev i tirsdagens kamp mod Portugal til VM taget ud i pausen, da han havde problemer med at trække vejret.
Tirsdagens ottendedelsfinale mellem Portugal og Schweiz endte skidt for sidst nævnte, da de måtte tage flyveren hjem efter at have fået ørerne i den portugisiske maskine med en snitter på 1-6. Især midtbanespilleren Fabian Schär havde en hård dag på kontoret. Schär blev taget ud i pausen og det skyldtes, at han inden kampen havde været ramt af sygdom, det udtalte den schweiziske landstræner landstræner Murat Yakin på pressemødet efter kampen, ifølge TheIndianExpress:

- Schär og Nico Elvedi har været forkølede. Det blev for meget af en byrde. Fabian Schär havde ikke kræfter, da han havde problemer med at trække vejret. Det var uheldigt, at vi ikke kunne have alle spillere til rådighed. Vi så, at presset og den fysiske udfordring var for meget for ham. Det var derfor, vi skiftede ham ud i pausen.

Nico Elvedi kom i modsætning til Fabian Schär slet ikke på banen i løbet af kampen, da han havde siddet ude med feber i fire dage. Schweiz skal først i aktion igen den 25. marts, hvor de skal møde Belarus i EM-kvalifikationen.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER