A. Christensen (68)
Anton Kirkegaard

Magiske Mbappe sikrer fransk sejr over Danmark

Det var gruppe D’s største kamp og en nervepirrende kamp for alle danske fodboldfans.
Kampen startede meget lige, hvor begge hold forsøgte at kontrollerer kampen. Der var farlige indlæg i begge ender, men for det meste uden succes. Kampen begyndte at tippe til Frankrig, som viste sig at være det farligste hold på den sidste tredjedel. “Les Bleus“ havde flere sekvenser med mange afslutninger, dog uden de helt store chancer.

Cornelius havde Danmarks bedste mulighed - 10 minutter før pausen. Et kontraangreb som endte med at gå forbi mål. Kampen var 0-0 efter 45 minutter, men Frankrig med det overordnede overtag.

Frankrig fik tilkæmpet sig overtaget og efter 61 minutter gav Mbappe Frankrig føringen. En hurtig omstilling og en flot assist af Theo Hernandez var nok til nedbryde det danske forsvar.

Frankrigs mål tændte det danske hold, som svarede igen. Andreas Christensen udlignede til 1-1 efter et hjørnespark. Store chancer fra Lindstrøm og Braithwaite var tæt på at give Danmark føringen, men Kylian Mbappe gav Frankrig føringen. En afslutning med maven helt tæt på mål. Han var igen forskellen, som sikrede Frankrig endnu en sejr. Kampen ender 2-1 til Frankrig.

Frankrig har sikret sig en plads ottendedelsfinalen. Danmark SKAL slå Australien for at kunne avancere. Danmarks afgørende kamp bliver spillet på onsdag, klokken 16.00.