Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Verden: VM
FT
0 - 0
(0 - 0)
Mexico
Polen
X R. Lewandowski (58)
Jonas Corap

Lewandowski missede straffe - da Mexico og Polen delte point

Robert Lewandowski missede muligheden for at sikre Polen de tre point, da han brændte sit straffespark.
Mexico og Polen havde en gylden mulighed for at drage fordel af Argentinas fadæse tidligere på dagen mod Saudi-Arabien, da de to mandskaber mødtes i deres første VM-kamp. Der var forventet en jævnbyrdig affære, hvor begge mandskaber havde gode muligheder for at hente et brugbart resultat i jagten på videre kvalifikation fra gruppen.

I første halvleg spillede Mexico klart bedst, hvor de sad på både spil og chancer. Polen bød ikke ind med det helt store, hvor de overlod alt spillet til mexicanerne. På trods af dominansen formåede Mexico dog ikke at teste Wojciech Szczesny i Polens mål, og dermed kunne de gå til pause ved stillingen 0-0.

Polen fik en gylden mulighed for at bringe sig i front, da de modtog et omdiskuteret straffespark, som blev begået mod Robert Lewandowski. Han brændte dog selv chancen fra 11-meterspletten, hvor Guillermo Ochoa fremragende reddede forsøget. Mod slutningen af kampen havde begge mandskaber nogle fine muligheder, men formåede ikke at få netmaskerne til at blafre.

Dermed måtte begge mandskaber i sidste ende tage til takke med et enkelt point hver hvilket betyder, at Saudi-Arabien fortsat ligger på førstepladsen i puljen. Polen møder Saudi-Arabien på lørdag klokken 14, senere på dagen tørner Mexico og Argentina sammen klokken 20.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER