Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Niklas Gerster

Nyt fra det engelske. Læs blandt andet om trænerfyring samt om andre PL-profiler såsom Gordon, Zaha og en række Arsenal-profiler.
Article image
Southampton har valgt at fyre deres manager Ralph Hasenhüttl efter gårsdagens 4-1-nederlag til Newcastle. Et nederlag som nu efterlader ”The Saints” under nedrykningsstregen. (Athletic)


Tottenham overvejer at gå efter Evertons talentfulde kantspiller Anthony Gordon, og den 21-årige englænder kan blive et emne hos Spurs allerede i januars transfervindue. (Sun)

Arsenal arbejder på at forlænge kontrakterne hos en række af deres helt store profiler. Det drejer sig om William Saliba, Bukayo Saka og Gabriel Martinelli. (Fabrizio Romano)

Brentfords angriber Ivan Toney vil stadig være en mulig kandidat til Englands VM-trup på trods af, at det engelske fodboldforbund FA er ved at efterforske en sag om betting, som den 26-årige angriber er involveret i. (Sun)

Wilfried Zaha vil ikke spekulere i sin fremtidssituation, selvom den 29-årige angriber fra Elfenbenskysten har kontraktudløb i Crystal Palace til sommer. (Sky Sports)

West Ham vil muligvis gå efter 23-årige Ben Brereton Diaz fra Blackburn Rovers, som har udvist en god målform for Championship-mandskabet. (Football Insider)


Leeds er angiveligt forrest i kapløbet om Birminghams 18-årige engelske midtbanespiller George Hall. (Sun)

Aston Villas brasilianske kreatør Philippe Coutinho kommer til at misse chancen for at komme med til VM, da det er bekræftet, at den 30-årige midtbanespiller vil være ude i op til 10 uger, efter at han har pådraget sig en lårskade. (Mail)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik