Anders Vestergaard

Søndagens internationale rygter

Indkast.dk bringer her søndagens internationale rygter.
Selvom der er en heftig Premier League-interesse i Rafael Leao, er AC Milan ivrige efter at forlænge kontrakten med den 23-årige portugiser. Man vil gøre alt, hvad man kan for at få en forlængelse i hus. (Calciomercato)

Real Madrids førsteprioritet til sommer er stadig Jude Bellingham, selvom man er sikker på, at Liverpools interesse i spilleren gør drømmen om englænderen til den spanskehovedstadsklub sværere at tro på. (Marca)

Paris Saint-Germain og Real Madrid har overhalet Manchester United i kampen om en forhåndsaftale med Palmeiras kun 16-årige brasilianer Endrick. (Fabrizio Romado)

Villareal vil gøre alt, hvad der står i deres magt for at holde på Pau Torres, selvom Aston Villa meldes interesseret i den spanske midtstopper. (La Razon)

FC Barcelona forbereder et januar-bud på Las Palmas offensive midtbanespiller Alberto Moleiro. Men Real Madrid, Dortmund og Liverpool er også interesserede i den 19-årige spanier. (AS)

Barcelonas 33-årige venstre-back Jordi Alba er ikke i træner Xavis planer for næste sæson, og han kan derfor skifte klub allerede til januar. (El Nacional)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER