B. Saka (35)
Torsten Brix

Arsenal overvandt VAR-forsinkelse

Stakkels Patrick Bamford og Leeds, der havde fortjent mere, men Arsenal var mest effektive…
Hele 40 minutter blev søndagens Premier League-kamp forsinket imellem Leeds og Arsenal grundet tekniske problemer med VAR.

Dette gav en rodet indledning på kampen, hvor Leeds faktisk var bedre end topholdet fra London, indtil Rodrigo lavede en gigantisk fejlaflevering, som via Martin Ødegaard endte hos Bukayo Saka, der sparkede bolden ind fra en spids vinkel – se målet her:

Anden halvleg startede Leeds også bedst, men den netop indskiftede Patrick Bamford viste ved et par lejligheder, hvorfor han ikke startede for hjemmeholdet på Elland Road. Efter en times spil kom VAR igen i fokus, da dommeren Chris Kavanagh efter et gennemsyn fandt et straffespark, efter William Saliba havde haft hånden på bolden.

Bamford misbrugte forsøget fra 11-meterpletten, og dermed har Leeds-angriberen ikke scoret siden december 2021 og det blev kostbart, da Arsenal vandt 1-0 efter en stor VAR-forsinkelse. Men i overtiden var der nok et VAR-drama, da linjedommeren så et straffespark, som VAR annullerede. Dermed har Arsenal vundet ni af deres første ti kampe i denne sæson.