Anders Vestergaard

Torsdagens engelske rygter

Liverpool vil have argentiner - Ivan Toney skal beslutte sin fremtid - Leeds vil lade profil smutte - Tottenham vil "hente" svensker - Manchester City vil ikke sælge stjerne.
Liverpool har et godt øje til Real Betis-argentiner Guido Rodriguez, og håber at kunne lande en aftale med den 24-årige midtbanespiller allerede inden januar-vinduet åbner. (Estadio Deportivo)

Brentford har indledt forhandlingerne med Ivan Toney angående en kontraktforlængelse. Det kan dog blive en svær opgave for danskerklubben, da også Tottenham overvejer at tilbyde den 26-årige engelske landsholdsspiller en kontrakt. (Football Insider)

Leeds United er parate til at lade Jack Harrison skifte klub til januar. Den 25-årige midtbanespiller har tidligere tiltrukket sig interesse fra Newcastle. (Football Insider)

Tottenham vil gerne gøre aftalen med den 22-årige angriber Dejan Kulusevski permanent. Svenskeren kom til Tottenham i januar på en 18 måneder lang lejeaftale. (Sky Sports)

Manchester City har gjort det klart for interesserede klubber, at Nathan Ake ikke er til salg til januar. Bayern München og Inter er blandt de klubber, som har været meldt interesserede i den 27-årige hollænder. (90Min)