Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Anders Vestergaard

Torsdagens engelske rygter

De engelske klubber forbereder sig på managerrokader og januar-transfers i torsdagens engelske rygter.
Southampton forventes at fyre klubbens manager, Ralph Hasenhuttl, efter klubbens dårlige start på denne sæson. (The Telegraph)

Nottingham Forests Steve Cooper er den førende kandidat til at overtage det – formegentlig – snart ledige manager-sæde på St. Mary’s Stadium. (Daily Mail)

Nottingham Forest ønsker i det tilfælde at få Rafael Benitez som afløser, ligesom New York Redbulls træner, Gerhard Struber, også er i spil i trænerrokaden. (The Sun)

Liverpool ønsker at hente den kun 19-årige midtbanespiller Jamal Musiala, som til dagligt spiller i FC Bayern München, næste sommer. Men det sker kun, hvis man ikke lykkes med at hente eftertragtede Jude Bellingham i Dortmund. (Daily Mirror)

Liverpool og Naby Keita taler på nuværende tidspunkt ikke om en kontraktforlængelse, og midtbanespillerens kontrakt udløber til sommer. Planen er, at man åbner kontraktforhandlingerne til januar. (Bild)

West Hams engelske midtbanespiller Declan Rice er Chelsea førstepriotitet til sommer. (90min)

Everton planlægger at lægge knap 40 millioner kroner for at gøre Conor Coady, som man har lejet i Wolves, til permanent Everton-spiller inden sæsonen slutter. (The Telegraph)

Arsenal holder skarpt øje med Marcus Rashfords situation i Manchester United, og man er ikke afvisende for at lægge et bud på den 24-årige englænder. (Football Insider)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER