Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Louis Andersen

Her følger dagens engelske rygter.
Article image
Cristiano Ronaldo får lov til at forlade Manchester United i januar. (Telegraph)


Chelsea holder øje med Arsenals 21-årige brasilianske-angriber Gabriel Martinelli. (Mail)

Arsenal har tilbudt 21-årige Bukayo Saka 1.7 millioner kroner om ugen for at forlænge sit ophold i klubben. (Football.london)

Manchester United-manager Erik ten Hag har fortalt truppen, at han ikke at tilbyde nogen spillere nye kontrakter, før han finder ud af, hvem der fortjener dem. (Telegraph)

Den franske forsvarsspiller William Saliba har bekræftet, at hans repræsentanter har talt med Arsenal om muligheden for, at han underskriver en ny kontrakt med klubben. (90 min)

Ledelsen hos Wolverhampton har ikke travlt med at finde en afløser for manager Bruno Lage, der blev fyret i søndags. (Sun)


Den tidligere Liverpool-manager Rafael Benitez, er set som mulig ny manager i Nottingham Forest, hvis klubben beslutter sig for at skille sig af med Colin Cooper. (Mail)

Den tidligere Watford-manager Rob Edwards og Bournemouths midlertidige manager Gary O'Neil er set som mulige afløsere til jobbet hos Middlesbrough, efter de fyrede Chris Wilder. (Football Insider)

Bournemouth, Crystal Palace og Leicester City holder øje med Rhys Norrington-Davies fra Sheffield United. (Football Insider)

Newcastle har aftalt en toårig kontraktforlængelse med 30-årige Callum Wilson. (90 min)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik