Anders Mathiasen

Barcelona bekræfter: Profiler ude med skade

Landsholdsterminen har været hård for Barcelonas spillere.
Jules Koundé og Ronald Araujo er ude på ubestemt tid, efter Barcelona-duoen er blevet skadet i forbindelse med deres deltagelse hos henholdsvis Frankrig og Uruguay.

23 minutter mod Østrig blev det til for Jules Koundé, inden han kom galt afsted for Frankrig. Her tog franskmanden sig til låret, og det har nu vist sig, at han har fået en skade i baglåret, som vil holde ham ude på ubestemt tid. Koundés klub, FC Barcelona, har lørdag meldt det ud på deres hjemmeside.

En ulykke kommer dog sjældent alene, og det har Barca også fundet ud af. Den stærke forsvarsspiller Ronald Araujo er nemlig også ude på ubestemt tid, da han for Uruguay blev ramt af en skade omkring lysken. Han fik kun fire minutter på banen i Uruguays store skuffelse mod Iran, som endte med et 0-1-nederlag.

De to spillere har dog noget tid til at komme sig i, da Barcelona først skal i aktion den 1. oktober, hvor de skal en tur til Mallorca i La Liga. Udover Koundé og Araujo meldes også Depay, Dembele og Frenkie de Jong skadede, dog vides det ikke, hvor længe de er ude eller skadernes omfang.