Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
2 - 1
(0 - 0)
Manchester C
Dortmund
J. Stones (80), E. Haaland (84)
J. Bellingham (56)
Daniel Fisker

Haaland vågnede op til dåd mod gamle venner

Erling Haaland sendte sine gamle holdkammerater slukørede hjem til Dortmund.
Borussia Dortmund rejste begribeligvis til Manchester med en stor portion respekt for klubbens tidligere målmaskine, Erling Haaland, i bagagen. Tyskerne vidste dog tilsyneladende også, hvordan de skulle håndtere Manchester Citys nyindkøb, som konstant var mandsopdækket og pakket ind.

Den konstante mandsopdækning gik dog også ud over De Bruyne, hvorfor Grealish og Mahrez blev tvunget til at bære Manchester Citys offensiven. Man fristes dog til at sige, at duoen brød sammen under vægten. I hvert fald var der mest af alt tale om en sjusket indsats.

Da en målløs første halvleg blev fløjtet af, stod ”The Citizens” ikke registreret for et eneste skud indenfor målrammen. Det gjorde Borussia Dortmund til gengæld, og da der var spillet 10 minutter af anden halvleg, måtte Bellingham ikke alene nøjes med at bidrage til skudstatistikken.

Den unge englænder stod således klar, da Reus opsnappede et hjørnespark og sendte en halvflugter af et indlæg tilbage i feltet – i retning af Bellingham, som kunne udplacere Ederson med et selvsikkert hovedstød. Målet var lidt af en spand koldt vand i hovedet på storfavoritterne fra Manchester City.

Da der var 20 minutter tilbage af onsdagens genforening mellem Haaland og Dortmund, vågnede nordmanden – og De Bruyne – efterhånden op. De Bruyne fandt i hvert fald vej til Haaland med en aflevering, hvorefter nordmanden sendte bolden på stolpen.

Der skulle gå hele 80 minutter, før Manchester City leverede det første skud indenfor målrammen. Her var det Stones, der sendte et knaldhårdt skud i retning af Borussia Dortmund-målet, hvor Meyer så ud til næsten at trække sig fra at forsøge at redde bolden.

Det var ved at være sidste udkald for Manchester City, hvis der skulle gøres rent Champions League-bord, og det trak ikke ligefrem op til en oplagt målchance, da Cancelo – med ydersiden af støvlen – sendte et indlæg i retning af Haaland, som så ud til at være for højt.

Indlægget var dog ikke for højt for den målfarlige nordmand, som kunne strække benet ud og sende en kraftfuld afslutning op i nettaget, inden han – med en meget afdæmpet jubelscene – kunne fejre yderligere tre point til Manchester City.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER