Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
2 - 1
(0 - 0)
Manchester C
Dortmund
J. Stones (80), E. Haaland (84)
J. Bellingham (56)
Asbjørn Steffensen

Optakt: Manchester City - Dortmund

Indkast.dk kigger frem mod onsdagens Champions League-brag mellem Manchester City og Borussia Dortmund
Kommentar:
Onsdag aften venter et vaskeægte Champions League-brag i FC Københavns Gruppe G, når Manchester Citys Erling Håland får besøg af sine tidligere holdkammerater fra Borussia Dortmund.

Manchester City lagde godt fra land i første gruppekamp ude mod Sevilla, hvor de engelske mestre var suveræne og tog tilbage til England med en 4-0-sejr. Norske Erling Håland scorede to af målene og er startet sæsonen med hele 12 mål i otte kampe i alle turneringer. Nordmanden ser ud til at passe som fod i hose i Pep Guardiolas projekt, hvor han bliver fodret af blandt andre Kevin De Bruyne, Phil Foden og Bernardo Silva. The Citizens ligner nogen, der til tider er ustoppelige, men holdet har i Premier League denne sæson også vist, at de defensivt til tider er til at tale med. Mon ikke Pep Guardiola har udset sig Champions League-trofæet som denne sæsons helt store mål?

Dortmund sejrede sikkert 3-0 i deres første gruppekamp mod danske FC København, hvor de gennem stort set hele kampen havde styr på løjerne. På tirsdag venter dog nok gruppens sværeste opgør, når de drager til Etihad Stadium. Det vil kræve en mandfolkeindsats og nok et lille mirakel fra det tyske hold, hvis de skal flyve hjem til Dortmund med en sejr. Fraværet af Erling Håland kan allerede mærkes på klubbens målscoring i den tyske Bundesliga, hvor klubbens nye angriber, Sebastien Haller, desværre er ude på bestemt tid grundet en tumor i testiklerne.

Bud på kampens profil:
Det er svært at komme udenom det norske monster, Erling Håland. Han er startet som lyn og torden og intet tyder på, at han har tænkt sig at slappe af - selv ikke mod sin tidligere klub. Nordmanden er nærmest garant for mål i øjeblikket, og kommer nok til ende måltavlen.

Bud på kampens resultat:
Manchester City vil komme til at dominere Dortmund, som vil gøre alt, hvad de kan for at stå imod. Kommer der fog først hul bylden, er det svært ikke at forestille sig det engelske holds nådesløse offensiv score i hvert fald tre. Et bud fra redaktionen lyder på 3-0 til hjemmeholdet fra Manchester.

Kampen fløjtes i gang onsdag aften klokken 21:00 på Etihad Stadium i Manchester. Kampen kan ses på TV3 Sport og Viaplay.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER