Louis Andersen

Tirsdagens engelske rygter

Nyt fra det engelske.
Cristiano Ronaldo afviste 1.8 milliarder kr. om året i løn for at spille for en unavngiven klub i Saudi-Arabien, men Manchester Uniteds 37-årige portugisiske angriber genovervejer nu tilbuddet. (Athletic)

N'Golo Kante har afvist en ny toårig aftale med Chelsea. Den franske midtbanespillers nuværende kontrakt udløber i 2023. (Athletic)

Arsenals manager Mikel Arteta ønsker at sende den brasilianske kantspiller Marquinhos ud på lån for at få mere spilletid og er ivrig efter at hente en kortsigtet afløser i det næste transfervindue. (FourFourTwo)

Marcus Rashford, Luke Shaw, David de Gea, Diogo Dalot og Fred kan alle forlade Manchester United på en fri transfer i juni næste år, når deres kontrakter udløber, men Manchester United kan udløse en klausul, der forlænger alle deres aftaler med et år. (Manchester Evening News)

Den belgiske angriber Divock Origi, der kom til AC Milan på en fri transfer fra Liverpool i juli, er blevet stemplet som den værste transfer i Serie A denne sommer. (Mail)

Chelsea-ejer Todd Boehly antydede til den skotske midtbanespiller Billy Gilmour, at der muligvis kunne komme potentielle ændringer på Stamford Bridge. Han gjorde det i et forsøg på at ændre Gilmours beslutning om at skrive under på en aftale med Brighton, der på daværende tidspunkt stadig havde Graham Potter som manager. (Athletic)

Chelsea-ejer Todd Boehly antydede til den skotske midtbanespiller Billy Gilmour om potentielle ændringer på Stamford Bridge i et forsøg på at ændre hans beslutning om at skrive under på en aftale med Brighton, der på daværende tidspunkt stadig havde Graham Potter som manager. (Athletic)