Louis Andersen

Torsdagens engelske rygter

Nyt fra det engelske, hvor Liverpool blandt andet er ude efter en ny midtbanespiller.
Liverpool planlægger et bud på den engelske midtbanespiller Jude Bellingham fra Borussia Dortmund for at løse problemet med deres aldrende midtbane. (Bild)

Thomas Frank har afvist rygter, der udråber ham som en mulig efterfølger til Graham Potter i Brighton, og siger, at han har "ufærdige sager" og er "meget glad" for at være i Brentford. (Independent)

Chelsea har forsikret Pierre-Emerick Aubameyang, som var chokeret over fyringen af Thomas Tuchel om, at den 33-årige Gabon-angriber kan blomstre under den nye manager Graham Potter. (Telegraph)

Newcastle United er tæt på at hente den 29-årige tyske målmand Loris Karius, som forlod Liverpool tidligere på året, efter en skade til målmandsreserven Karl Darlow.(Chronicle)

Rygter om et Manchester United-salg til forretningsmanden Sir Jim Ratcliffe, administrerende direktør for Ineos og holdets gode form på banen har ført til, at klubbens aktiemarkedsværdi er steget med 3.8 milliarder kroner. i den sidste måned. (Daily Mail)

Den fyrede Chelsea-boss Thomas Tuchels anstrengte forhold til Todd Boehly startede, da de havde sammenstød omkring klubbens jagt på Manchester United-stjernen Cristiano Ronaldo. (Metro)

Wolves forventer at underskrive en etårig aftale med Diego Costa, efter den tidligere Chelsea-angriber bestod lægetjekket torsdag. (Times)