Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Anders Steindorff Vad

Chelsea leder med lys og lygte efter ny manager – Sporting-træner i søgelyset

Efter gårsdagens fyring af Thomas Tuchel, er Chelsea på udkig efter en ny træner. Mange peger på Graham Potter, men efter sigende skulle han ikke være den eneste mulighed.
Thomas Tuchels fyring, ovenpå 1-0-nederlaget til Dinamo Zagreb, kom som en overraskelse for mange. Ikke desto mindre er Chelsea i fuld gang med at finde hans afløser, en opgave som ejeren Todd Boehly har taget på sig. Mange fingere peger på Brighton-manageren Graham Potter, men dette er endnu ikke bekræftet.

Ifølge Sky Sports News, skulle Boehly angiveligt have snakket direkte med Sporting Lissabons træner Ruben Amorim. Chelsea skulle efter sigende være imponeret over den 37-årige træner, og er interesseret i at lade ham overtage efter Tuchel. Altså er der andre muligheder end Graham potter, selvom han ser ud som det klare valg.

Ruben Amorim har siden 2020 bestridt trænerembedet i Sporting Lissabon. Et job, hvor han indtil videre har opnået flotte resultater. Med ham bag roret endte klubben sidste år med en flot andenplads i den portugisiske Primeira Liga. Dette betød en sikret plads i dette års Champions League-gruppespil. Senest slog de sågar Eintracht Frankfurt 0-3 på deres tyske hjemmebane.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER