P. Zieliński (5), X V. Osimhen (18), A. Zambo Anguissa (31), G. Simeone (44), P. Zieliński (47)
L. Díaz (49)
Torsten Brix

Italienske tæsk til pressede Liverpool

Napoli kunne have lavet 6-7 mål imod Jürgen Klopps ugenkendelige hold…
3-0… det var pause-føringen i Champions League-kampen imellem Napoli og Liverpool. En smule overraskende, at det ikke var Premier League-holdet, der førte, men derimod det syditalienske Serie A-hold.

Trods den grotesk store pause-føring så var det ikke ét mål for stort. Ikke mindst fordi Napoli misbrugte et straffespark, da Victor Osimhens forsøg blev stoppet af Alison i Liverpool-målet. Det var efter 18 minutters spil, og på det tidspunkt havde Napoli allerede scoret på et straffespark, efter James Milner havde haft hånden på bolden.

Liverpools højre forsvarsside – med Joe Gomes og Trent Alexander-Arnold - spillede helt forfærdeligt og var skyld i flere af målene, som da indskiftede Giovanni Simeone scorede til 3-0. Gomes fumlede meget, inden Simeone – der er søn af træner Diego Simeone – lavede et let mål, og det blev fejret med samme temperament og følelser, som farmand masser af gange har vist. Se det hele her:

I pausen valgte Liverpool-manager Jürgen Klopp at skåne Gomes og i stedet sende Joep Matip på banen, men efter blot to minutters spil løb de italienske angribere fra ham og Piotr Zieliński scorede sit andet mål til 4-0. Selvom det var i starten af anden halvleg, kunne Napoli på det tidspunkt have lavet flere mål end de fire.

Liverpool svarede hurtigt igen og scorede til slutresultatet 4-1 ved nyindkøbet Luis Diaz, men ellers kom de ikke til meget og kampen gled lidt ud i ingenting efter en meget underholdende første halvleg.

I gruppens anden kamp vandt Ajax med 4-0 over Rangers og med Napolis storsejr over Liverpool er Klopps tropper presset, ligesom de er i Premier League, hvor de kun har hentet ni point i seks kampe. I næste CL-runde skal Liverpool spille imod netop Ajax. Så Champions League-nederlaget kom på et skidt tidspunkt for pressede Liverpool, da de fik italienske tæsk…