Europa: Champions League
FT
4 - 1
(3 - 0)
Napoli
Liverpool
P. Zieliński (5), X V. Osimhen (18), A. Zambo Anguissa (31), G. Simeone (44), P. Zieliński (47)
L. Díaz (49)
Kasper Duelund Jensen

Optakt: Napoli - Liverpool

Napoli og Liverpool tager onsdag aften hul på Champions Leagues gruppe A med denne lækkerbisken af en kamp. Her følger optakten til de to holds møde på Stadio Diego Armando Maradona.
Kommentar:
Det lignede på forhånd, at Napoli ville gå en svær 2022/2023-sæson i møde efter at have sagt farvel til en række markante profiler henover sommerens transfervindue - herunder Lorenzo Insigne, Kalidou Koulibaly og Fabian Ruiz. Napolitanerne har dog modbevist alle i sæsonstarten, hvor det er blevet til tre sejre, to uafgjorte og en flot målscore på 12-4 i de første fem Serie A-kampe. Det er dermed tydeligt, at Napoli går ind til onsdagens Champions League-brag med masser af selvtillid i bagagen.

Omvendt forholder det sig hos Liverpool, der har kæmpet en del med både spillet og resultaterne i sæsonstarten. To sejre i de første seks Premier League-kampe er langt fra tilfredsstillende for Jürgen Klopp og co., der går ind til hver ny sæson med en forventning om at kæmpe med om de store titler. Derfor handler det nu om ikke også at miste terræn tidligt i Champions League med en skidt start på gruppespillet. Det bliver dog en særdeles hård nød at knække for "The Reds" på en svær europæisk udebane.

Der er på baggrund af ovenstående lagt i kakkelovnen til en yderst interessant affære.

Karantæner og skader:
Napoli må undvære Diego Demme og Karim Zedadka, mens Hirving Lozano og Victor Osimhen er tvivlsomme.

Det ser straks værre ud på skadesfronten hos Liverpool. Gæsterne fra Merseyside må se bort fra Jordan Henderson, Naby Keita, Ibrahima Konate, Alex Oxlade-Chamberlain og Calvin Ramsey, mens Caoimhin Kelleher, Fabio Carvalho og Thiago er tvivlsomme.

Bud på kampens profil:
Hvis han ellers kommer til at spille, så bliver buddet herfra Victor Osimhen. Den 23-årige angriber havde en flot sidste sæson med 18 fuldtræffere i alle turneringer og er startet fint på den nye sæson med et par scoringer i Serie A. Osimhen kan dermed vise sig at blive noget af en håndfuld for Liverpools midtstoppere, hvor især Virgil van Dijk bliver nødt til at steppe op til sit høje niveau fra forgående sæsoner.

Bud på kampens resultat:
1-1. Det er fristende at gå med en 2-1 sejr til Napoli, men Liverpool har brug for en reaktion oven på den skuffende start i Premier League. Den kommer i form af et fornuftigt udebanepoint i det sydlige Italien.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER