Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Anders Vestergaard

Helenius om Brøndby-rygter: Jeg er skuffet

Nicklas Helenius fortalte efter kampen i Parken om hans tanker efter det transfervindue, som lukkede onsdag.
Nicklas Helenius mødte pressen, heriblandt Indkast.dk, efter nederlaget til FC København i Parken fredag aften.

Her lagde Silkeborg-angriberen ikke skjul på, at han er skuffet over nogle af de ting, som er sket i sommerens transfervindue.

- Jeg er skuffet over nogle ting, der er sket. Det er langt fra første gang, jeg er skuffet over nogle ting, som er sket i et transfervindue, det har jeg prøvet nogle gange. Sådan er det.

- Jeg har ikke lagt skjul på, siden marts hvor jeg begyndte at lave en masse mål, at jeg havde en drøm. Det har jeg sagt fra dag et, hvor jeg kom til Silkeborg. Det er for, at jeg måske kan få min sidste drøm et eller andet sted. Så jeg har ikke lagt skul på, at jeg gerne ville det, men der var nogle ting, der ikke kunne lykkes, sådan er fodbold.

- Jeg tager det som om, jeg er uundværlig her i Silkeborg. De kan godt lide mig, og jeg elsker også at være her. Jeg er et menneske, og jeg har følelser, så jeg har lov til at være skuffet, siger han.

Indkast.dk spurgte helenius, om han havde været villig til at give afkald på det europæiske eventyr, som venter Silkeborg.

Havde du været villig til at give afkald på europæisk fodbold, hvis f.eks. Brøndby stod klar til at tage imod dig?

- Hvis hele pakken var der, og jeg syntes det var det rigtige sted for mig og min familie, var jeg klar, sagde han.

Efter to nederlag i træk skal Helenius og resten af Silkeborg-mandskabet nu forsøge at rejse sig, når de torsdag møder Anderlecht i Conference League-gruppespillet.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER