Daniel Fisker

Antony: Det er et utroligt øjeblik

Manchester Uniteds nyerhvervelse, Antony, er glad for at slutte sig til Manchester United – og for at blive genforenet med Erik ten Hag.
Hvis man går ud fra, at man skal gemme det bedste til sidst, så stemmer det tilsyneladende meget godt overens med, hvad Manchester United har bedrevet på Deadline Day. ”The Red Devils” har – sammen med lejesvenden Martin Dubravka – hentet Ajax-profilen Antony til klubben på en femårig kontrakt.

Den 22-årige brasilianer, som har kostet 707 millioner kroner, er det dyreste sommerindkøb på Old Trafford, er stolt over at have sluttet sig til en af de mest ikoniske klubber i verden – efter to år i Ajax, hvor han også spillede under den nuværende Manchester United-manager Erik ten Hag.

- Det er et utroligt øjeblik i min karriere, at jeg nu slutter mig til en af de mest ikoniske klubber i verden, udtaler Antony ifølge The Guardian.

- Jeg er taknemmelig for alle, der har troet på mig. Specielt min familie og alle mine trænere og holdkammerater, fordi jeg ikke ville have været her uden dem.

- Det var perfekt for mig og min udvikling at spille under Erik ten Hag i Ajax. Hans fodboldstil og træning får det bedste frem i mig, og jeg er begejstret for, hvad han har fortalt mig om hans planer og ambitioner i Manchester.

- Min tid i Ajax var fantastisk, og jeg vil altid være taknemmelig for den tillid, de har vist mig, men nu er jeg klar til den næste udfordring, og jeg kan ikke vente med at møde mine nye holdkammerater og gøre min del i forhold til at bidrage med succes til Manchester United.

Antony har underskrevet en femårig aftale med Manchester United, men der er mulighed for at forlænge aftalen med yderligere et år. Han nåede at spille 82 kampe, score 24 mål og levere 22 assists, som han hjalp med suverænt at vinde Gruppe C i den forgangne Champions League-sæson, inden Benfica blev endestationen i ottendedelsfinalen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER