Det læser brugerne på INDKAST lige nu

England: Premier League
FT
2 - 1
(1 - 0)
Arsenal
Aston Villa
G. Jesus (30), Martinelli (77)
D. Luiz (74)
Torsten Brix

Dommer - og målmandsfokus på Emirates

Medlevende kamp imellem topholdet Arsenal og formsvage Aston Villa.
I september 2020 solgte Arsenal den argentinske målmand Emiliano Martinez til Aston Villa. Onsdag aften var keeperen så tilbage på Emirates stadium og han fik en hovedrolle. For efter en halv times spil scorede Gabriel Jesus kampens første mål, efter Martinez havde efterladt en komisk returbold. Se målet her:



Men dermed var målmændene ikke færdige med at få en hovedrolle i kampen, for i den anden ende scorede Douglas Luiz direkte på et hjørnespark. I den forbindelse var der voldsom kontakt mellem Aaron Ramsdale og Boubacar Kamara, men det var ikke nok til, at VAR mente, at der var gjort noget forkert – ligesom da Tyrone Mings i begyndelsen af kampen tog et brydegreb på den kontraktforhandlende Bukayo Saka.

Stillingen 1-1 varede blot et minuts tid, eftersom Garbriel Martinelli scorede til slutresultatet 2-1 på oplæg fra samme Saka. Med sejren har Arsenal vundet sæsonens første fem kampe og dermed bliver Arsenal hold nr. 12 til at gøre det i Premier League-historien, efter der var meget dommer- og målmandsfokus på Emirates.




MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER